Friss topikok

  • Üvege$: Még mindig el van csúszva... (2009.02.03. 11:51) Geci Wizzair
  • jerryboi: Az még kedden volt, és azok MOL részvények voltak. De az újragondolással nagyon egyetértek. (2008.10.13. 22:36) OTP pánik
  • Üvege$: A franciák több háborút vesztettek, mint mi? (2008.07.01. 11:51) french military victories
  • jerryboi: Ha akarnék sem tudnék, nem árulnak magyar verziót. (2008.06.24. 11:50) iPhone 3G
  • Ironman: delorean dmc vonalon jutottam a wikipagéra, először rendszámra való kereséssel próbálkoztam x) ter... (2008.04.21. 09:29) Találós kérdés

Egy magyar Bálint

2008.04.12. 15:45 jerryboy

A MÁV közleményben tiltakozott a Magyar Rádió tudósítása miatt, amelyben az előzetesbe rántott MÁV biztosítós vezetőket tévesen máv alkalmazottaknak hívta. Az ellen, hogy a nevét, logóját, 511-es telefonszámát használja a kötelező felelősségbiztosítások legnagyobb innovátora, az ellen nem tiltakozik a MÁV, mert tudja, hogy akkor azonnal szét lenne baszva a feje.



Decemberben pédául a Fővárosi Ítélőtábla kekeckedett, és Kiss Bálint, ha kérdeznénk, most nyilván azt mondaná, hogy "nem volt pofozkodás, nem volt verekedés, hanem egy egyszerűen egy beszélgetés volt", de tény, hogy most az ítélőtáblának nincs feje. Szóval érthető, ha kussol a MÁV, és tűri, hogy kgfb-nek álcázott piramisjátékot szervezzenek  a nevében.
Hanem a PSZÁF! Azt egészen más fából faragták! Egy belevalóbb pszáfos már nem is érzi jól magát, ha párévente nem basszák jól szét a fejét! A PSZÁF az direkte, hogy keresi a konfliktust, így.  De ne gondoljuk ám, hogy ez egy lefutott játszma! A kisföldalatti pédául már meg sem áll a Vörösmarty utcánál, minek, ha fent úgyis blokkolja a lépcsőfeljárót Bálint fekete mercije. A millenáris, érted, az ezeréves földalattit megfutamította a mi Bálintunk, a magyar vállalkozó eme archetípusa! Ne gondold, hogy ezt a határozatosdit be fogja szopni simán: a crafty sod kiadta az alkalmazottaknak, hogy amelyikük PSZÁF-határozatot vesz át, annak szét lesz baszva a feje, és kész. Ez elégséges elővigyázatosságnak is tűnt, olyannyira, hogy ezután feljelentette a pszáfot a határozat kézbesítést megelőző közzétételéért, és egy percre sem függesztette fel az ügyféltoborzást.
Biztos ami biztos, azért az idén befolyt biztosítási díjakat (kb 1 milliárd) áttolta a céges számláról lafora, hátha  költségesebb lesz a pszáf fejét szétbaszni, mint eredetileg gondolta. És ez lett a porszem, ami a fogaskerek közé szorulva elcsúsztatta a gépezetet egy banánhéjon! Az új pénzmosás-elleni törvény értelmében ugyanis a pénzintézeteknek már az ilyen apró-cseprő pénzmozgásokat is jelenteniük kell a VPOP-nak! Az meg rögtön ilyenekkel jött, hogy pénzmosás-gyanús, sikkasztás, és kit értesít egyből? Kitaláltad, pont a PSZÁF-ot! Cévizsgálat, felügyeleti biztosok, zárolt számlák, stb. Bálint pedig előzetesben van, vagy ha tetszik, mozgáskorlátozva.

4 komment

Címkék: máv fej biztosító pszáf szétbasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.04.13. 18:28:08

Szimpatikus rokkant. Ennek a riportnak csak az előzményét láttam, azért is jár a respect az MTV-nek, ezért meg pláne.

Üvege$ 2008.04.14. 14:20:28

Na ezért kellen végre beépíteni a sokkolót a kamera elejibe! Oda!

Üvege$ 2008.04.15. 09:22:26

Hát persze hogy. Nézzél meg egy ilyen takarodjanyádbaakameráddal viedót és még utána többet is! tanulság: mindenki a zObjektívbe tenyerel először, hát oda kell tenni szépen a nagyfeszültséget!
süti beállítások módosítása