Friss topikok

  • Üvege$: Még mindig el van csúszva... (2009.02.03. 11:51) Geci Wizzair
  • jerryboi: Az még kedden volt, és azok MOL részvények voltak. De az újragondolással nagyon egyetértek. (2008.10.13. 22:36) OTP pánik
  • Üvege$: A franciák több háborút vesztettek, mint mi? (2008.07.01. 11:51) french military victories
  • jerryboi: Ha akarnék sem tudnék, nem árulnak magyar verziót. (2008.06.24. 11:50) iPhone 3G
  • Ironman: delorean dmc vonalon jutottam a wikipagéra, először rendszámra való kereséssel próbálkoztam x) ter... (2008.04.21. 09:29) Találós kérdés

Huszonötödik óra

2008.03.29. 22:32 jerryboy

Az ÉS eheti száma terjedelmes cikkben tudósít arról, hogy a műtét, amely során Dessewffy Tibor nyelvét próbálták meg elválasztani Gyurcsány Ferenc ánuszától, sikertelennek bizonyult.

Elárulta a nemzetet a népszavazáson a szabadon lebegő értelmiség, ajvé! - kesereg cikkében Dessewffy és hűséges fegyverhordozója. És teszi ezt - legnagyobb meglepetésemre - egyik kedvenc filmem nagymonológját parafrazálva:


 

Bár alapos munkát végezvén a fiúk egy guardian cikket is kiszótáraztak, sőt, egy  wikipédia bejegyzést is lehivatkoztak, azért a lényeget tekintve a cikk a következőképp foglalható össze:
Fuck Orbánviktor, fuck alkotmánybírák, fuck President Falcon! Fuck értelmiségiek, és fuck közszereplők! Miattatok vesztette el kenyéradó gazdám a népszavazást!
Fuck puccsvacsorákat szervező Lengyel László, aki korrupcióról beszél, (holott még a talpig becsületes Szilvásy is a kormányban van, Draskovics meg egyenesen az igazságügy-miniszter!)  Ez úgy tesz, mintha nem hallott volna a FairPlay Magyarországról! Transparency International, a seggemet!
Fuck Tölgyessy Péter, aki nem látja, hogy ez a népszavazás szigorúan szakpolitikai részletkérdésekről szólt, és 2010-es választási prognózisokat hallucinál.
Fuck proletarista-szakszervezetista Tamás Pál, aki egy TGM epigon, tehát fuck TGM is! Fuck minden Tamás, az egyszerűség kedvéért!
Fuck közgazdászok, fuck Kopits György, jöttök itt a sáveltörléssel, vagy fidesznyik Laffer-görbékkel ahelyett, hogy a 16%-os népszerűségű Megszállott Reformer mellett égetnétek magatokat!
Fuck védegylet, fuck Sólyom mégegyszer és fuck HÖK! Miattatok már az elitváltásban sem hiszek!
Fuck Demján és fuck Széles Gábor, hát ti követeltétek ki a közalkalmazottak létszámcsökkenését, most meg az ennek következtében stagnáló gazdaság és csökkenő raálbérek miatt huhogtok! És még a filmtörvényt sem segítetek kimosdatni Brüsszelben, cinkosok vagytok!

De sajnos ott a végén, ahol Monty önkritikussba vált, Dessewffy csak simán kussba. És nem csinál olyat, hogy másnap szégyelli, hogy vele kefél, vagy ilyesmi. Megsímogatja worluk buksi fejét, hogy lám ő meg merte mondani. Tibor, akinek nem tétre megy, az persze meg meri mondani, hogy ésszerűtlen eltörölni a háromccá forintot, ezért nemmel szavazott. Csak kiállni és kampányolni a nem mellett, az volt büdös. Márpedig ha az ország modernizációjának az vet gátat, hogy az áruló szabad demokratán lebegő értelmiség vonakodik közös platformon mutatkozni a brutálisan népszerűtlen miniszterelnökkel, akkor a Nagyformátumú Államférfinek talán mégis el kéne húznia a picsába. Tudom, hogy ez rossz a Nagyformátumú Államférfi agitprop csicskájának agytrösztjét vezető tudósembernek, de Tibi, annyit volt már nekünk rossz, legyen már egy kicsit neked is.

2 komment

Címkék: gyurcsány 25 seggnyalás dessewffy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üvege$ 2008.03.31. 07:45:50

Tetszik a klip. A cikk miről szól?

jerryboy · http://bodicsek.blog.hu 2008.04.02. 01:33:00

Te ezt most direkt csinálod, ugye?
süti beállítások módosítása